Betanított, fizikai munka

Raktári betanított munkák Nagy-Britanniában

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Anglia
2012. 07. 20. 10:40
Jelentkezem

24 brit város 31 telephelyére keresünk raktári pozíciókra, betanított munkákra elsősorban 40 év alatti, jó fizikai kondícióban lévő, magyar állampolgárságú férfi munkatársakat.

Aktuális pozícióink a következő városokban találhatóak: Peterbourgh, Harlow, Bristol, Southampton, Skelmersdale, Wakefield, Livingston, Belfast, Falkirk és Widnes

Ha beszélsz legalább angolul (szóval megérted, mit mondanak és válaszolni is tudsz) és szeretnél kb 2400 Forintot keresni egy óra alatt (8, vagy 12 órás műszakokban -tehát akár napi 26 000 Ft-ot is kereshetsz!), akkor jelentkezz önéletrajzod elküldésével:

jelentkezes@tslog.hu

Munkatársunk hamarosan felkeres telefonon és leegyezteti a személyes interjút, ahol minden részletről tájékoztatást kapsz. Ez is teljesen ingyenes, semmilyen díjunk nincs!

Néhány helyszínen akár azonnali kezdést is tudunk garantálni, ha sürgősen szeretnétek utazni, azt kérlek jelezzétek leveletekben!

Bennünk nyugodtan megbízhatsz, hiszen 9 éve működő, A.R.C.-tagsággal rendelkező munkaerő kölcsönző cégként csak akkor van bevételünk, ha valóban munkába is tudsz állni. Semmilyen plusz összeget nem kérünk, csak a kiutazásotok kezdeti költségét kell fedeznetek magatoknak. Ez, és a jelenlegi 500 alkalmazottunk a garancia, hogy ez nem átverés.

Várjuk jelentkezésed egy hosszútávú és kölcsönösen előnyös együttműködés reményében!
Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.